Bingo

El dia 2 de febrer del 2023, vam organitzar un bingo per tot l’alumnat de l’institut Antoni Pous i Argila de Manlleu. El bingo el va organitzar la classe de 4tD, on van muntar tot el material necessari al gimnàs del mateix institut.

L’alumnat va quedar a les 16:30h i fins a les 17:00h les portes estaven obertes. Un cop les portes tancades, el bingo va començar. Per poder jugar-hi tan sols havies de pagar 1’5€ per cartonet, si en volies comprar 2 et sortien a 2’5€ i finalment, si en compraves 3 et sortien a 4€.

Per cada primera línia de bingo, es donava una bossa de llaminadures, tot segui, els premis per cada bingo eren més elaborats. El primer premi del bingo, incloïa cinc dies d’entrepans petits a la cantina. El segon premi, consistia en dues entrades gratuïtes per anar a veure una pel·lícula qualsevol al cine sucre de Vic. L’últim premi i un dels més esperats, van ser dues pizzes del piccolo. A més a més, durant les partides, també hi havia venda de crispetes salades i sucs de fruites.